Bloemschikken

Ik ben Simone Burks, gediplomeerd bloemist, en ik verzorg al bijna twintig jaar met veel plezier workshops bloemschikken. 

Ik werk niet alleen met verse bloemen, maar ook met droogbloemen. Mijn workshops hebben altijd een thema en ik verwerk voordehandliggende en opmerkelijke voorwerpen in de workshopbloemstukken. Denk bijvoorbeeld aan schoenen met hoge hakken, vogelvoederballen en isolatiebuizen.

Technieken Workshop:

Wat: In deze workshop gaan we dieper in op technieken voor het maken van bloemstukken. Deze workshop bestaat uit zes avonden. We gaan verschillende technieken uitproberen, zoals plakken, klemmen en bloemen op draad zetten.

Kosten: De kosten voor deze workshopavonden bedragen € 30,- per persoon per avond De kosten zijn inclusief alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers.

Waar: Alle workshops worden gehouden op Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld. We beginnen om 20.00 uur en eindigen ongeveer om 22.00 uur.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Seizoenen Workshop:

Wat: Advent, Kerst, Winter, Pasen, lente, herfst. In deze workshop maken we een leuk bloemstuk dat past bij de tijd van het jaar.

Kosten: De kosten per workshop verschillen. Kijk op de agenda voor de kosten van de workshops. De kosten zijn inclusief alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers.

Waar: Alle workshops worden gehouden op Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Speciaal voor…

BLOEMSCHIKKEN VOOR MOEDERS MET KINDEREN MET ASS
Uit ervaring weet ik dat ouders met kinderen met ASS behoefte hebben om samen te praten over hun kinderen en alles wat er bij hoort, zoals bijvoorbeeld school, begeleiding of gewoon even lekker van je af praten. Herkenning van andere ouders is zeer belangrijk. Nu hebben we al een aantal keer een workshop bloemschikken georgansieerd voor moeders met kinderen met ASS. Een groot succes en enthousiaste deelnemers. Daarom zijn er weer workshops gepland in de komende tijd. De bloemstukken zijn “kletsproof”, zodat je lekker kunt praten en tegelijk ontspannen bezig kuntn zijn. Bovendien neem je ook nog een mooi bloemstuk mee naar huis!

BLOEMSCHIKKEN VOOR VROUWEN MET (BORST)KANKER
Bloemschikken en (borst)kanker een rare combinatie? Al een tijdje loop ik met gedachten om deze workshop te organiseren. Ik geef ook workshops aan moeders met kinderen met ASS.  Dit gaat zo leuk. Er wordt gelachen, gemopperd, ervaringen en tips uitgewisseld. En dat alles onder het genot van koffie/thee wat lekkers en na afloop een drankje. Nu dus de knoop doorgehakt en door met eigen ervaring met borstkanker ook een workshop bloemschikken voor vrouwen met (borst)kanker gepland. De bloemstukken die we maken zijn “kletsproof”, zodat we lekker kunnen praten en tegelijkertijd ontspannen bezig kunnen zijn. Bovendien neem je ook nog een mooi zelfgemaakt bloemstuk mee naar huis.

OVER DEZE WORKSHOPS
Kosten: De kosten voor deze workshops bedragen € 30,- per persoon per workshop. De kosten zijn inclusief alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers.

Waar: Alle workshops worden gehouden op Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Kids workshops:

Wat: In deze workshop maken we een leuk en niet te moeilijk thematisch bloemstukje speciaal voor kinderen.

Kosten: De kosten voor de workshop bedragen € 12,50 per kind. De kosten zijn inclusief alle materialen en natuurlijk drinken en wat lekkers.

Waar: Alle workshops worden gehouden op Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Groepen:

Bijvoorbeeld zussen, collega’s, vriendinnen of met wie dan ook. En lijkt het je leuk om samen te workshoppen met bloemen. Dat kan als je minimaal zes dames bij elkaar hebt. In overleg kunnen we dan kijken wat we gaan maken.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Doe-het-zelf ochtend:
Iedere vrijdagochtend

Maak op vrijdagochtend je eigen bloemstuk.

Heb je een mooie schaal, vaas of andere onder grond maar weet je niet wat je ermee aan moet Of heb je een feestje, etentje, bezoekje en wil je graag zelf iets maken als bloemcadeau maar weet je niet wat of hoe? Samen komen we er wel uit!

Wat: Zelf – maar wel onder begeleiding – aan de slag met je eigen creatie.

Wanneer: Vrijdagochtend, wel even laten weten als je langs wilt komen.

Kosten: Neem je zelf bloemen mee dan is het € 7,- per persoon. Maar ik kan ook bloemen, schalen etc voor je regelen. Mail, app of bel even om het te bespreken.

Waar: Deze doe-het-zelf ochtend vindt plaats op Workshop-Boerderij Kampboer. We beginnen om 9.30 uur en eindigen ongeveer om 11.30 uur.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen simone@kampboer.nl, bellen/app-en 06-46086771.

Kinderfeestje:

Eens wat anders? Thuis geen rotzooi, creatief bezig zijn door een leuk bloemstukje maken. Dan is een kinderfeestje in de workshopruimte van Sammy Creatief ideaal.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Sammy. Dit kan door te mailen info@sammycreatief.nl, bellen/app-en 06-46086771 of het contactformulier in te vullen.

Contact

Simone

Mobiel: 06 – 460 86 771
E-mail: simone@kampboer.nl