Schilderen

Deze workshop is voor mensen die graag de basistechnieken van het schilderen wil leren. Aandacht wordt oa gegeven aan compositie, penseelgebruik, kleuren mengen, perspectief.

In één dag of dagdeel kun je met deze kennis een schilderij maken met acrylverf.

Doek van circa 40 bij 30 cm en verf zijn inclusief. Een groter doek is mogelijk met bijbetaling van de meerkosten. Prijs voor een dagdeel is €30,-  (3 uur les), prijs voor een dag €50,-. Lunch is mogelijk voor 10 euro. Zelf lunch meenemen is ook mogelijk. Koffie en thee zijn gratis. De workshop begint om 09.30 uur. Einde ca 16.30 uur. Lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur.

In de zomer is buiten schilderen een mogelijkheid als het weer het toelaat.

Contact

Lai-Yin

Mobiel: 06 – 307 13 594 (Spreek in als ik niet opneem)
E-mail: atelierlaiyin@gmail.com

Workshop koeien schilderen:

Bij deze workshop sta je in de wei bij de koeien op de prachtige locatie bij de Kampboer. De workshop koeien schilderen blijft populair, en dit is niet zo gek! De koe is toch het meeste Hollandse dier dat wij kennen en hoort in dit Twentse Landschap thuis. Tijdens deze workshop schilder je je eigen koe op doek, op je gehele eigen manier. Onder begeleiding van een Kunstdocent die u kleine tips in de juiste richting kan geven.  Andere thema’s zijn in overleg ook mogelijk.

  • Je wordt begeleid door een ervaren kunstdocent, ervaring met schilderen is niet nodig. 
  • In de 2,5 uur durende workshop komen alle facetten van schilderen voorbij: schetsen, compositie kiezen, mengen van de kleuren, licht en donker en de afwerking tot een prachtig schilderij met eigen geschilderde koe/ koeien. 
  • In stap voor stap komt er een uitleg waarbij je zelf de koe schildert, in een eigen stijl die jou aanspreekt. Alles kan en alles mag. Van een bonte koe gekke koe, tot een realistische koe in een prachtig landschap.  
  • Iedereen kan schilderen naar eigen smaak en vormgeving door te variëren in stijl en kleurgebruik. Dezelfde ‘Dames Koeien’ en toch helemaal anders. 
  • We werken met Acrylverf op een canvas doek van 50 X 60 cm. 
  • Tijdens de workshop krijg je ook koffie/ thee en kun je kijken bij elkaar als inspiratie. 
  • Verras je zelf met je eigen koe en je creativiteit in Twente bij ‘de Kampboer’.  
  • Kosten €37,50 
  • Aantal personen minimaal 6

Contact

Lai-Yin

Mobiel: 06 – 307 13 594
E-mail: atelierlaiyin@gmail.com